Boerderijwinkel 

Bij onze boerderij hebben wij een klein gezellig winkeltje met Erf- en Streekproducten.
Wij verkopen diverse eigen gemaakte producten zoals jams, vlierbessensiroop, mosterd, chutneys en producten uit eigen gaard zoals: sla, fruit, verse tuinkruiden en eieren van onze eigen kippen.
Van de Imker uit het Dwingelderveld verkopen wij jaarlijks diverse soorten heerlijke honing.     
Eerst is er de Voorjaarshoning met zijn unieke kruidige smaak, dan de zijdezachte Zomerhoning en begin van het najaar is er de uiterst bijzondere en pittige Heidehoning. In veel van onze eigengemaakte producten verwerken wij deze honing. In de kniepertjes, de mosterd en chutneys. Van de bijenwas maken we in de winkel natuurlijke kaarsen.
Op alle verkoopdagen worden in de winkel verse honingwafels gebakken. Deze knapperige Drentse koekjes zijn heerlijk met slagroom bij de koffie of thee. Naast de honingwafels is er een ruim assortiment aan ouderwets snoepgoed zoals Boterballen, Tum Tum, chocolade en kaneelstokken.
Van een textiel kunstenares verkopen wij schitterende theemutsen, zeepbuideltjes, tafellopers en servetten. Alles in Landleven stijl. 
Van de firma Hutte uit Zuidwolde verkopen wij diverse soorten zeepjes, honingzalf, geurpotten, badolie en crèmes. Alles gemaakt op ouderwets natuurlijke wijze met een Drents tintje en label
Van alle verschillende producten uit het assortiment kunnen wij cadeaupakketten voor u samenstellen. Vakantiegasten kunnen dit meenemen voor zichzelf, familie, vrienden of de oppas thuis tijdens de vakantie.
Wilt u foto’s zien en verslagen lezen van onze boerderijwinkel. Like ons dan op Facebook! (zie contactpagina).

Lindehoning

Diverse soorten honing